Szeletelő gép kellett az induló kisboltomba

Mindig is fontos szerepet töltött be a zene az életemben. Nem csak hallgatni imádtam, hanem tehetségem is volt hozzá, számos hangszeren tanultam meg játszani az évek során. A zenélés, amellett, hogy kikapcsolt, rengeteg dologra is megtanított, többek között a kitartásra. Hogy sosem szabad feladni, hiába ütközik az ember nehézségekbe, ha eleget próbálja, előbb vagy utóbb sikerülni fog. Ez beigazolódni látszott, amikor nyitottam egy kis élelmiszerboltot. Annyi nehézségbe ütköztem az elején, hogy nagyon sokan feladták volna, de én nem tettem. Így mára elmondhatom, hogy egy jól menő kis üzletem van. Persze ez nem csak ennyi, ahogy az ember elmeséli. Szükség van többek között különböző gépekre is, amiket én az rdealer.hu – tól szoktam beszerezni. Eddig sosem volt velük semmi gondom, mindig azt a minőséget és szolgáltatást kaptam, amit ígértek. Így volt ez akkor is, amikor Szeletelő gép beszerzésére adtam a fejem, hiszen ez a csemegepultban egy elengedhetetlen eszköz.

Az rdealer.hu weboldalára ellátogatva az ember rögtön láthatja, hogy mekkora is a választék. Először én is csak vakaróztam, hogy ennyi termék közül vajon nekem melyik lesz a legjobb, de aztán megtaláltam némi olvasás után. Külön tetszett, hogy a cégnél nem csak új gépeket lehet kapni, hanem használtakat is. Ez egy nagyon figyelmes gesztus, hiszen sok vállalkozás nem engedheti meg magának anyagilag az új gépek vásárlását, mint például én sem. Egy induló vállalkozás esetében érdemes a pénzt megfogni minden lehetséges helyen. Persze lehet, hogy később beindul annyira az üzlet, hogy akár vegyek egy új gépet is, de egyelőre távolinak tűnt a dolog. De hála az rdealer.hu – nak, nem kellett tovább nyújtózkodnom, mint ameddig a takaróm ért, használt Szeletelő gép volt a végső döntésem.

Miután megvolt a kiválasztott, a vásárlás előtt egy kicsit szerettem volna több információt is olvasni a cégről, hogy egy kicsit nyugtassam a lelkem, mert korábban még nem vásároltam az rdealer.hu – tól. A honlapjukon olvastam, hogy a cég már több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és egy kis családi vállalkozásból nőtték ki oda magukat, ahol ma tartanak. Ez idő alatt eljutottak a kereskedelmi és vendéglátóipari gépektől a magas minőségű új, olasz gépekig. Két telephelyen tekinthetjük meg a termékeiket, ha cukrászati gépekre lennénk kíváncsiak, akkor egy bemutatóterem is a rendelkezésünkre áll, hogy szemügyre vegyük az árult dolgokat.

A honlapjukon minden fontos információt el tudunk olvasni, ami csak érdekel bennünket. Többek között fent van a telephelyek nyitvatartási ideje, ami szerintem azért nagyon hasznos, mert nincsenek nyitva hétvégén. Én magam is terveztem volna már egy személyes látogatást Tapolcára, ahol az rdealer.hu székhelye található. Még jó, hogy előtte leellenőriztem az oldalukat, hogy biztosan nyitva vannak – e és nem teszek felesleges köröket, mert láttam, hogy hétvégén nincsenek nyitva! Nagyon meglepődtem, de örültem, hogy nem mentem el feleslegesen. Ha bármi kérdésünk lenne, van az oldalukon a Kapcsolat lapfül, és ott lehetőségünk van üzenetet írni a munkatársaknak. Ha esetleg telefonálni szeretnénk valamilyen okból, azt is megtehetjük, hiszen találhatunk két telefonszámot is.

Én mindent egybevetve nagyon elégedett vagyok az rdealer.hu – val. Már több mindent rendeltem tőlük, és biztos vagyok benne, hogy még fogok többször is, a Szeletelő gépet is nagyon szeretem. Ezen felül ajánlottam már az üzlettársaimnak, és mindenkinek eddig nagyon pozitív volt a visszajelzése a céggel kapcsolatban. Szerintem a sok elégedett vásárlón túl nem kell jobb fokmérő.