Nosztalgia

Egyke gyermek voltam, kiskoromban ez sokat számított. A szüleim sokat dolgoztak, így sokat voltam egyedül. Keresnem kellett olyan elfoglaltságokat, amiket egyedül csinálhattam. Az olvasás mellett az egyik kedvenc elfoglaltságom a memória játék volt, mindezt zenehallgatás közben tettem. Anyukám mindig meglepett újabb és újabb darabokkal.

Az én lányom ugyan nincs sokat egyedül, de ennek ellenére szívesen játszik az én régi memória kártyáimmal és a zene iránti érdeklődésem is ráragadt valahogyan. Mint kislány koromban leülök most is az én drágám mellé, hallgatjuk együtt a kellemes dallamokat és játszunk. Gondoltam meglephetném őt egy pár újabb kártyával, biztosan örülne neki.

Mindenképp memória játékot szerettem volna, aztán megtaláltam a tökéletes oldalt, a jatekwebshop.eu-t, ahol az óriási választéktól hanyatt vágódva azon kezdtem el gondolkodni, hogy mit ne vegyek meg. Végül kiválasztottam a gyerkőcnek játékokat 20 ezer forint értékben, azért pont ennyit, mert így elérhettem az ingyen szállítás lehetőségét, ami ennyi mindennél elég jól jön. Nemcsak memória játékot kapott, hanem kutatósat is, vettem társasjátékot, különböző oktató játékokat is. A rendeléssel sem volt gondom, hiszen az oldal telefonos rendelési lehetőségét kihasználva oldottam meg a helyzetet.

Meg is érkezett jó hamar, pont hazaért addigra a suliból a kislányom a férjemmel és mint három kis gyerek elkezdtük kibontogatni a csomagokat. A legtöbb játék annyira érdekes volt, hogy mi is kipróbáltuk a férjemmel és innentől a vasárnapi program nagy családi társasozás lett.

Az első csomag, ami a kezem ügyébe akadt, pont a memória játék volt, egy kis könnycsepp is legördült az arcomon, aztán felhívtam Édesanyámat, hogy elmondjam neki, mennyire szeretem. Majd az is eszembe jutott, hogy értékelem az oldalt, hátha más anyukák is ekkora örömöt tudnak szerezni gyermekeiknek. Az óriási választék, a segítőkész kolléga és a könnyű rendelés miatt egyértelműen öt csillagos értékelést adtam.