A zene a vállalkozásomban is segít

Mindenki számára van valami, ami nyugtatólag hat rá. Nekem különösen fontos volt ilyet találnom, hiszen egy vállalkozást vezetek, ami akárhogy is nézzük, bizony egy komoly stresszforrás.

Számomra a zene az, ami segít átvészelni a gondterhelt időszakokat. Elsősorban a dél-amerikai zenére gondolok, azon belük is a peruira. Ezekben sokszor használják a siku nevű fúvós hangszert, amivel hihetetlenül szép hangokat lehet kiadni, ha értünk hozzá. Imádom azt a hangot, mert teljesen elűzi belőlem a stresszt.

Sokszor akkor is ilyet hallgatok, mikor az autóval dugóba kerülök, mert enélkül csak idegeskednék, ami nem hiányzik.

Persze a vállalkozásom okozta stresszforrással kezdenem kell valamit, hiába kezelem azt jól. Az ok abban rejlik, hogy túl kevés a weboldalam látogatóinak a száma. Elkezdtem felkutatni az internetet, hátha kapok valami választ erre a gondomra.

A válasz jött is: a Keresőben Első!

Ők az online marketing több területével is foglalkoznak, de engem elsősorban most a linképítés érdekelt, amit a https://keresobenelso.hu/linkepites.html oldalán Ti is láthattok.

Már csak azért is érdemes megnéznetek ezt a linket, mert itt sok-sok hasznos információt és tudnivalót találhattok erről a témáról. Én is innen tudtam meg, miként is működik a linképítés!

Ez a folyamat egyáltalán nem olyan egyszerű, hiszen nem egy feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki sikerre vigye. Ez a szolgáltató viszont nem csak megfelel ezeknek a követelményeknek, de még bőven túl is teljesíti azokat, szóval ha úgy érzitek, hogy a vállalkozásotok lemaradt a Google helyekért vívott harcban, akkor nektek is őket kell választanotok, pont úgy, ahogyan én is tettem!

Életem legjobb döntése volt, mikor pár hónappal ezelőtt, miután alaposan átolvastam a https://keresobenelso.hu/linkepites.html oldalát, ajánlatot kértem tőlük.

A weboldalam azóta is fokozatosan kúszik fel a Google helyezéseken, és pár hete történt egy fontos áttörés is: három olyan kulcsszóra is bejutottam az első oldalra, melyekre nagyon sokan rákeresnek.

A munka persze itt még nem áll meg, és biztos vagyok benne: közeledik a nap, mikor a weblapom ott lesz a legelső helyen a legfontosabb szavakra.