A banda új egyenpólója

Nemrég indultunk el újra fellépni. Egyelőre csak kisebb fellépéseket vállalunk, de ezekből azért akad néhány. Ezért döntöttünk úgy, hogy a teljes arculat csere mellé szükségünk lesz egy “egyenruhára” is. A voksunkat egy egyenpólóra tettük le mindannyian.

Ennek lebonyolítására a lolmarkt.hu nevű oldalt kerestük meg. Olyan cégre volt szükségünk, ahol teljesen egyedi mintákat és különleges elképzeléseket is meg tudnak valósítani. Ebben a lolmarkt.hu abszolút partner volt.

Az oldalon rögtön megtaláltuk azt a felületet, ahol az egyedi rendelésekkel foglalkoznak. Nagyon rendesek és kedvesek voltak, segítettek minták és feliratok optimalizálásában. Felkerestük egy üzletüket, mert első körben csak magunk számára szerettünk volna pár pólót rendelni. Ezeket fogjuk viselni majd a koncerteken. Később majd többre is szükségünk lesz, ezért annak is utána jártunk. Húsz darab felett a cég transzfernyomással, szitanyomással vagy digitálisan nyomtat illetve dolgozik. A szállítás gyors, mindössze pár nap.

Ami kérdésünk még maradt, az a pólók anyaga volt, hisz, hogy a húzós, akár hajnalba nyúló koncertezést mi is bírjuk, olyan pólóanyagra van szükség, amit kényelmes viselni. Megnyugtató választ kaptunk: az összes póló kiváló, magas minőségű pamut vagy pamut-poliészter keverék.

Nekünk erre az egyedi póló nyomtatásra volt szükségünk, de a lolmarkt.hu nem csak ezzel foglalkozik. Előre megtervezett vicces pólókat is lehet tőlük rendelni, akár ajándékba is. Lehet később ezzel a lehetőséggel is élni fogunk.