Még a zenét se kell kikapcsolod a nagy bevásárláshoz

A mai világban már akár az otthonod kényelméből intézheted a nagy bevásárlást is! Semmi szükség, hogy akár félórákat utazz, és a tömeg között vergődj egyik sorból a másikba, míg megkeresed a neked tetsző szappant vagy naptejet. Elég, ha ellátogatsz a lord.shop.hu oldalára, és akár 2-3 napon belül is megkaphatod a rendelésed.

Én már rutinosan innen szoktam rendelni havonta-kéthavonta a szükséges dolgokat. Mivel 5 ezer forint a rendelési minimum, és egyedül élek, ezért van hogy hosszabb időre is elég, amit rendelek. Persze ez az oldal nem nekem lett kitalálva, csak én is rátaláltam. A legfőbb termékük a pelenka és a nedves törlőkendő, szóval kismamáknak, vagy olyan háztartásoknak a fő vásárló helye, ahol kisbaba van. Persze ez nem zárja ki az olyan egyszeri embert, mint én. A pelenka márka, amit forgalmaznak (mert gondolom erre többen is kíváncsiak lehetnek) az a Sleepy. Hogy mennyire jó arról sajna nem tudok nyilatkozni, de nem hiszem, hogy olyan rossz lehet, ha ebből az egész cég meg tud élni. Emellett, mint már mondtam mindent is meg tudsz találni, ami egy háztartásba kell, fertőtlenítőt, mosó szert, mosogató szert, szappant, tusfürdőt, fogkrémet, rovar irtót, de még akár sebtapaszt is.

Ha olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy ki tudod használni a futárszolgálatukat, csak hajrá, hiszen 8 ezer forint feletti vásárlásnál akár ingyen ki is hozzák a rendelésedet, ha nem utánvéttel fizetsz. A saját futár szolgáltuk havonta egyszer szokott körbejárni, az irányító számod alapján tudod megkeresni, hogy mennek-e hozzád, és ha igen, akkor abban a hónapban mikor. Nem kell kétségbe esni, ha előtte nap veszed észre, a szállítási nap előtt 12 órával még elfogadják, feldolgozzák a rendeléseket. Ha csak 5 ezer forint fölött van a rendelésed, és nem éri el a 8 ezret, akkor a szállítás 800 forint, és ha ragaszkodsz az utánvéthez, akkor a kezelési költség 200 forint.

Hogyha ezt sajna nem tudod igénybe venni, akkor sem kell pánikba esni, ott a GLS, ami azért nagyon jó, mert 3 nap alatt megkapod, amit rendeltél, nem vagy kimondott dátumhoz kötve, ha valami nagyon kell. Viszont ennél a szállítás 1200 forint, mindegy mekkora összegben rendelsz 5 ezer forint felett, a kezelési költség pedig, ha utánvéttel rendelsz 300 forint.

Itt igazából érdemes számításba venni, neked mi a fontosabb és az alapján eldönteni a rendelés menetét, ha lehetőséged van rá. Ha pedig csak a GLS van, szerintem még úgy is bőven megéri, olyan jók az árak a lord.shop.hu webáruházában.