A koncertre egy új cipő is kellett

A múlt héten egy koncertre kaptam meghívást a barátaimtól. Imádom őket. Ezzel a baráti társasággal már több mint 20 éve ismerjük egymást és mondhatom, hogy barátok vagyunk.

Régebben sokkal több időt töltöttünk együtt. Mára ez a munka és az egyéb elfoglaltságok miatt eléggé lecsökkent, de amikor csak tudunk azért találkozunk.

Amikor még fiatalok voltunk rengeteget jártunk koncertekre. Volt olyan, hogy szinte minden héten egy koncerten voltunk. Akkoriban imádtuk a rock zenét és igyekeztünk minden ilyen jellegű koncertre elmenni.

Ez a mostani meghívás is tulajdonképpen egy ilyen kocert volt a régi szép idők emlékére. Mondhatjuk úgy is, hogy nosztalgiáztunk egy kicsit.

Mivel ez amolyan különleges alkalom volt, így gondoltam, hogy ehhez különleges öltözék is dukál. Ezért vásároltam a koncert előtt egy új pár cipőt a Cipomarket.hu oldalán. Hogy miért itt?

Mert már elmondhatom, hogy szinte törzsvásárló vagyok náluk. Az utóbbi időben szinte az össze cipőmet erről a webshopról rendeltem és mindig meg voltam vele elégedve. Persze nem csak cipőket lehet innen rendelni, hanem csizmákat, papucsokat, szandálokat, egyszóval szinte mindent, ami csak a lábra kellhet.

Ahhoz, hogy rendelni tudjunk nem kötelező a regisztráció az oldalon, de persze mivel én visszajáró vásárló vagyok, így már az első alkalommal regisztráltam, amihez csupán pár adatot kell megadni, semmi mást és már indulhat is a vásárlás.

A megrendeléseket mindig a GLS futárszolgálat hozza házhoz. Pontosabban a megadott címre, ami az én esetemben a munkahelyem, mert hétköznap, napközben ott tartózkodom általában. A megrendelésnél mindig azt a címet adjuk meg, amin a futár hétközben 8 és 17 óra között elér minket. És csak egy címet lehet megadni, hiszen a futárnak is megvan a maga útvonala, amit követnie kell az adott napon, így nem fog tudni az általunk megadott különböző címek között rohangálni. Nekem még sosem volt problémám ezzel, mindig a munkahelyi címet adtam meg és mindig meg is kaptam a megrendelt terméket.

A megrendelés visszaigazolásától számítva 1-2 napon belül általában már kihozza a futár, viszont több termék vásárlása esetén ez akár 1-4 nap is lehet, attól függően, hogy mit rendeltünk.

A kiszállításnak egyébként 1000 Ft-os díja van, ami annyira azért nem egy eget verő. De például volt már arra is példa, hogy a barátnőimmel együtt rendeltünk több cipőt is. Ebben az esetben, ha a vásárlás összege meghaladja a 60.000 Ft-ot, akkor nem kell semmit sem fizetni a kiszállításért. Akinek a számlára van szüksége, mert például el tudja számolni, azt mindig a csomagban találja.

Összességében én nagyon meg vagyok velük elégedve a Cipomarket.hu-val, olyannyira, hogy már egy csomó barátnőm is erről az oldalról rendel.