Babakocsiban nem ismerünk kompromisszumot

Ha azt mondom zenész szakma, valami csoda folytán mindenkinek a dollár kötegekkel dobálózó rapperek, és a sportcsarnokokat megtöltő popstar-ok jutnak eszébe. Ki gondolna arra, hogy van olyan zenész, aki nem keres jól?

Pedig nagyon is létezik a jelenség, hiszen amíg az ember be nem fut igazán, nincs heti több fellépése, nem hívják előzenekarnak legalább nagy koncertekre, addig nagyon is keveset keres a zenéléssel.

Én például szinte semmit, pedig tudom, hogy tehetséges vagyok benne, és hogy egyszer majd a világ megérti, hogy szükségük van rám, és hogy sokat tudok nekik adni a művészetemmel, de addig sajnos ki kell bírnunk valahogy a csóróbb időszakot. Pedig ha valamikor, most szükségünk van pénzre, hiszen a feleségem gyermeket vár. Megszületik az első gyermekünk, és mi szeretnénk neki mindent megadni, amit csak lehet. Persze, ebben a helyzetben szem előtt kell tartanunk, hogy mik a gyerek és mik a mi igényink valójában. Egy dologban nem ismerünk kompromisszumot: szeretnénk neki egy nagyon szuper babakocsit. Azért is, mivel nincsen autónk, ő legtöbbet ebben fog közlekedni, másrészt pedig szeretnénk még gyereket, és jó lenne, ha őt is kiszolgálná még a szerkezet, nem kellene akkor újat venni. Ez pedig azt jelenti, hogy most egy kicsit jobban be kell ruháznunk. Elkezdtem már utána nézni, milyen lehetőségek vannak, de egy kicsit elkeseredtem, mert csupa szuperebbnél szuperebb babakocsit találtam, viszont olyan árkategóriában, amit a mi részünkről lehetetlenség megfizetni. A feleségem viszont egy nagyon szemfüles nő szerencsére, és rögvest rátalált egy weboldalra, ahol nagy választékban kapható szuper babakocsi olcsón. Persze, csak relatíve, hiszen egy minőségi termék, ami jó anyagokból és megfelelő technikával készült, nem lehet filléres, de megnézve a többi kínálatot, bátran kijelenthetjük, hogy itt van bőven olcsó babakocsi. Ehhez képest pedig igen csak magas felszereltségekről és minőségi anyaghasználatról tanúskodnak a leírások. Fontos, hogy több funkciós legyen a babakocsi, és az is, hogy eco bőrből készüljön, mert az praktikus, egészséges és könnyen tisztítható. Emellett pedig az is lényeges, hogy az egész szerkezet ne legyen nehéz, hiszen, mint említettem, nincsen autónk, és a feleségemnek a buszra is fel kell tudni szállni a gyerekkel és a babakocsival is együtt. Találtunk olyat, ami az elképzeléseinknek megfelel, viszont én annak a híve vagyok, hogy nézzük meg személyesen is. Szerencsére van Csepelen egy fizikai üzletük, ez nincs is olyan távol tőlünk.

Jövőhéten el is fogunk menni, és meg fogjuk nézni, hogy élőben is olyan szép-e a babakocsi, mint a képeken, a weboldalon. Nagyon remélem, hogy minden elképzelésünknek meg fog felelni, mert jó lenne ilyen árért egy ilyen babakocsit venni a kis porontynak.

A többit meg majd csak megoldjuk valahogy, hiszen sok kisbabás van a környezetünkben, biztosan kapunk sok mindent, amit mi szeretettel el is fogadunk.