Zenekari próba szünetében a téma: autósboltok Budapesten

Nagyjából 6 éve trombitálok egy reggae zenekarban. Mára már összeállt a fix csapat, előtte sokszor volt, hogy váltakoztak a tagok. Vidékre sokat járunk koncertezni, ilyenkor általában az én kisbuszommal szoktunk járni, ám múltkor nem indult el indulás előtt. Hamar fel is hívtam a gitárosunkat, mert tudtam, neki van szintén egy kisbusza, amit tudunk használni. Tibi fel is vette a telefont, és el is intéztük a kisbusz témát. Odafele kérdeztem tőle, hogy mit csináljak vele, mindig van valami baja. Szerencsére koncertre utazásnál ez volt az első, hogy megadta magát, de előtte többször volt már rá példa. Azt mondta, hogy ő a kisbuszába mindig mindent ugyanannál az autósboltnál vásárol.

Tibi azt tanácsolta, hogy vigyem el szerelőhöz, majd utána alkatrészért, adalékanyagokért ne forduljak másik autósbolthoz, csak és kizárólag az olajwebshop.hu-hoz és annak üzleteihez. El is mondta, hogy miért.

Tibi már régóta vezet, sokszor van, hogy 3, igen, azaz három autót is fenntart, mert szükségük van rá, neki és a családjának is egyaránt. Mondta, hogy nála az autósbolt kiválasztása mindig nagy procedúra volt, de amióta úgymond révbeért ezzel az autósbolttal, azóta nincsenek problémái. Budapesten, 3 helyen is átveheti az általa megrendelt árukat, illetve még kis is szállítják, ha például neki az úgy kényelmesebb. Átnézve a honlapjukat, egyből meg is győztek, és megfogadtam, ezentúl mindig őket fogom keresni, nem fogok különféle autósboltokba mászkálni, ha ők a legjobbak.