Megénekeltük, hogy megjött a gázszerelő

6 évvel ezelőtt alapítottunk egy zenekart az egyetemi haverjaimmal: Andrissal, Gabival, Gerivel és Kornéllal együtt. Nem csupán zenésztársak, hanem nagyon jó haverok is vagyunk. Az első néhány dalunkat pont az egyetemi közös élményeink ihlették, illetve minden más történet, amit a szokásos közös bulizás és sörözés során megosztottunk egymással. A Gabi kiszemeltjéről szóló szám szövegét például én írtam, pedig nem is mondta meg, hogy melyik évfolyamtársunk volt az. Volt egy időszak, amikor kevés időt tudtunk foglalkozni a zenéléssel, mert mindenki mással volt elfoglalva: Andris elkezdett egy hangosító tanfolyamot, Gabi alkalmi munkában koncertjegyeket értékesített, Geri elutazott egy német zenei fesztiválra, Kornél pedig házfelújításba fogott.

Néhány hónapja turnézni indultunk a bandával, ez pedig jó lehetőséget biztosított ahhoz, hogy végre ismét órákig tudjunk beszélgetni. Kíváncsian vártam, hogy milyen érdekes téma jön elő most, hogy minden zenésztársammal ennyi minden történt. Meglepő módon a gázszerelő budapest árak kerültek a fókuszba. Kornél ugyanis lelkesen mesélte, hogy a topvizgazfutesszerelo.hu munkatársai, akik a felújítási munkák nagy részét végezték, mennyire profin dolgoztak.

A gázszerelő budapest árak ismerete valóban elengedhetetlen volt a felújítás megkezdése előtt Kornél számára, ő viszont azt sem tudta, hogyan fogjon hozzá. A régi házban, amit megvett, az összes vezeték elöregedett már, így mindent ki kellett cserélni. Az ereszcsatorna szintén folyt és felújításra szorult, előtte pedig csak konvektoros fűtés volt az ingatlanban, így a gázkazán és a radiátorok beépítése sem tűnt egyszerű feladatnak az abszolút 0-ról kezdve. Azt kívánta, bárcsak ne kellene minden javításra egyesével hozzáértőt keresni, hanem jönne a semmiből egy profi csapat, akikre az egészet bátran rábízhatja!

Kornél kívánsága valóra vált, amikor az új szomszédja megadta neki a topvizgazfutesszerelo.hu elérhetőségét. Meg is nézte a honlapot, ahol sok mindent megtudott a víz-gáz-fűtésszerelésről. Kiderült, hogy gázszerelőre és gázkészülék szerelőre is szüksége van az új fűtés beépítéséhez, így ismét megkönnyebbült, hogy ezt a cég is pontosan tudja, és rendelkezik is megfelelő tudással rendelkező mesteremberekkel. Maga a központi fűtés rendszer is minimum két részre osztható, amikkel a kazánszerelő és a fűtésszerelő foglalkozik. Már most nehéz kiigazodni benne, ugye?

gázszerelő budapest árak

Kornél nem gondolkodott sokan ezen, mivel a lap alján található űrlap segítségével hosszan részletezni tudta, hogy pontosan mire is lenne szüksége. Ezután már csak várnia kellett a szakik hívására, akik elkészítettek egy komplett víz-gáz-fűtésszerelési tervet a helyszíni szemle alapján. Ez utóbbira nem kellett sokat várni, hamar felvették vele a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából.

Innentől kezdve már csak a kivitelezés volt hátra. A régi vascsöveket acélra cserélték, az új fűtésrendszer elvezetőit beszerelték, és még az ereszcsatorna csöpögését is megszüntették. A felújítás fénypontja természetesen az új gázkazán beüzemelése volt. Kornél már a topvizgazfutesszerelo.hu honlapjáról is okosabb lett a különböző márkájú és típusú gázkazánokat illetően, így már tudta, hogy melyek a legmodernebbek. Persze ettől még kikérte a szakik véleményét is, akik már régóta űzik az ipart. Minden problémára sikerült megtalálni a legideálisabb megoldást, a gázszerelők pedig azt is felajánlották, hogy elvégzik az új központi fűtés éves ellenőrzését és karbantartását. Bár a garancia sok mindenre kiterjed, időben sem mindegy, hogy meddig tart az adott meghibásodás javítása, ezért jobb korán észrevenni, ha bármi furcsaság van.

Kornél örömmel elfogadta az ajánlatot, és a felújítás befejeztével immáron sokkal nyugodtabban tudott a zenei karrierjére összpontosítani. Írt is gyorsan egy új dalt, ami a szerencséről és a szerencsés véletlenekről szól. Ennek a szövegét sokan sokféleképpen értelmezik, de a valódi sztorit mögötte csakis mi ismerjük. Most már ismerjük.