Az oldaltáskámba még a cd-k is elférnek

Nagyon szeretek zenét hallgatni. Bárhol vagyok, valami mindig szól. Otthon nem is nagyon szoktam tévézni, általában mindig berakok valamilyen zenét és az szól, mert a csendet viszont nem szeretem. Ha úton vagyok, akkor is zenét hallgatok, a munkában is szoktam, amikor éppen nem kell telefonálnom, vagy nem ügyféllel vagyok. Ha utazom, akkor is megy a zene.

Nemrég vettem egy férfi bőr oldaltáskát egy webáruházból. Már régóta szükségem volt egy ilyen táskára. Hátitáskát nem hordok, ráadásul az irodai szerkómhoz nem is passzolna annyira. De mivel van azért cuccom bőven, ezért kellett valami, amiben az irataimat mindig kényelmesen be tudom vinni magammal dolgozni.

Én egy férfi olasz oldaltáskát vettem, ami marhabőrből készült, az anyaga selyemfényű bőr, nagyon szép és nagyon elegáns. Az interneten találtam rá erre a webáruházra. Nem csak férfi, hanem női táskák is vannak, nagy választékba. Minőségi táskákról van szó, éppen ezért ajánlani tudom mindenkinek, hiszen a pénzemért azt kaptam, amit pontosan elvártam. Elől van két zsebe is, a könnyű tárolhatóság érdekében én oda pakoltam be három tollat, hiszen tollra állandóan szükségem van. A másik zsebébe papír zsebkendőt tettem, nem szeretem, amikor ilyen általános dolgok miatt állandóan kutatnom kell a táskámban.

Hamar ki is szállították, így nem kellett sokat várnom. Ami már az elején nagyon tetszett az az oldalon található információ volt, miszerint ki is cserélik a táskát, ha nem olyat kaptam, amilyenre gondoltam. Például élőben mégsem tetszik annyira a színe, esetleg a méretével vannak gondjaim. Ezekre mind van opció náluk, aminek örültem, mert táskát még sosem vettem interneten keresztül.

Amikor megjött a táskám, egyből ki is próbáltam. Igaz, akkor nem dolgozni mentem, viszont be kellett mennem a városba. Útba esett egy zenebolt is, rólam pedig érdemes tudni, hogy imádom a cd-ket, így aztán be is néztem. Kíváncsi voltam, milyen náluk a felhozatal, mert ott még nem voltam. Be is zsebeltem három cd-t, ami nekem még nem volt meg, de mindig is meg akartam szerezni. Ráadásul le is volt akciózva, így még spóroltam is. Betettem a táskámba a többi dolgom mellé és kényelmesen elfértem. Kényelmes viselet, nem zavar egyáltalán, ha úton vagyok, az ölembe is be tudom tenni, ha esetleg buszoznék, de az autóban sem zavar senkit. Jó választás volt, mindenképpen ajánlom másnak is, aki szintén oldaltáskán gondolkozik.