Születésnapi zenélés közben ismertem meg a Selfie Gépet

Nagyjából három éve zenélek egy bandában, ami mostanság egyre több időmet tölti ki a munka mellett. Mindig is imádtam zongorázni, de azt hiszem, a bandában találtam meg igazán azt a felszabadultságot, amit a zene ad nekem. A zenélések során van, hogy esküvőkön vagy születésnapokon is játszunk, amik kis plusz bevételként jól is jönnek.

Így volt ez pár hónapja is, amikor egy híres magyar celeb (a nevét inkább nem mondom meg) meghívott minket a születésnapjára zenélni. Jól is ment a koncert, amit adtunk, viszont ezúttal valami elterelte a figyelmemet a zongorázásról. Ez a valami a selfie gép volt, amit én akkor még nem is ismertem.

Nyugodtan keressetek rá a selfiegep.hu oldalára, úgy jobban meg fogjátok érteni, miről is beszélek. Én előtte el sem tudtam volna képzelni, hogy van egy kis masina, amit ha beraksz a helyszín egyik sarkába, akkor ott egy kis fotósarkot lehet kialakítani, és egy gombnyomás után már meg is kapod a szuper minőségű képet. Ezt kínálja ugyanis a Selfie Gép, méghozzá kiegészítőkkel és különféle hátterekkel (azaz fotófalakkal) együtt. Írjátok be a böngészőbe, hogy selfiegep.hu/hattereink, és meg fogjátok találni az összes típusú hátteret. Van közöttük csicsásabb és kevésbé feltűnő is, mindenesetre bárki megtalálhatja a neki tetsző darabot. A fehér, sima fotófal benne van a csomagban, ha viszont kicsit extrábbat akartok, akkor ráfizetéssel a színeseket is meg tudjátok rendelni.

De hogy néz ki a rendelés menete?

Először is, tudnod kell mikor és hol szeretnéd igénybe venni a Selfie Gép szolgáltatását. Ezután ki kell tölteni a honlapon található űrlapot, aminél meg kell adni az alap adatokat, köztük az esemény időpontját és helyszínét. Ez azért fontos, mert eszerint lesz kiszámítva a szolgáltatás költsége, mivel ha vidékre kell kimenniük, akkor alacsony kilométerdíjak formájában ugyan, de rá kell kicsit fizetni az alap árra. Az időpont meg azért lényeges, mert külön ára van a 4, a 6 és a 8 órás időintervallumnak. De meg kell, hogy jegyezzem, ezek nem horribilis díjak, szerintem kifejezetten megéri felkeresni a Selfie Gépet.

Ami meg a háttereket illeti, érdemes megnézni, mik vannak a selfiegep.hu/hattereink aloldalon, mert akkor előre lehet jelezni a selfiegep.hu csapatának, hogy külön fotófalat is szeretnétek. Az árban viszont benne van az is, hogy egy munkatársuk kijön, és végig segít a képek elkészítésében.

A nyomtatott képeket több méretben és akár kerettel, szöveggel vagy logóval ellátva is lehet kérni. Így a szülinapi bulin vagy éppen esküvőn saját, kizárólag az eseményre szabott képek készülhetnek, amiket aztán digitális formában is eljuttatnak a meghívottakhoz.

A szülinapi buli végén egy képre mi is beálltunk a bandával, és azóta is jókat nevetünk a végeredményen. Nézzétek meg ti is a honlapjukat, ahol referencia képeket és videókat is fogtok találni! Ha pedig a háttereket is végigszemezgetnétek, akkor menjetek fel a selfiegep.hu/hattereink oldalra!