Még a rockerek is használnak hidratáló arckrémet.

arckrémekSajnos nem tudok semmilyen hangszeren játszani. Ennek ellenére igyekszem a lehető legnyitottabb maradni minden zenei stílus felé, hiszen, még ha nem is akarjuk, akkor is találkozunk a zenével minden nap, az életünk minden pontján. Ha ezt nem használjuk ki, rengeteg dologról lemaradunk. Én ezt olyan szinten igyekszem kihasználni, hogy még a párom is zenész. Soha sem gondoltam volna, hogy egy énekesnővel fog összehozni az élet, de így történt. Nagyon szeretem azt, amit csinál és nagyon nagyra értékelem. Számomra nem az elsődlegesen legkedveltebb műfaj az, amit képvisel, de általa mára már nagyon megszerettem. Ez a jazz. Én mindig is kicsit a keményebb műfajnak voltam a híve, de az ember változik. Főleg olyanok mellett, akiket szeret.
Egy szó, mint száz, a változás igen csak sok szempontból bekövetkezett az én életembe a párom által. Nem csak a zenei ízlésem, de sok szempontból a magammal szemben való igényességem is megváltozott. Méghozzá olyan formában, hogy kezdek egyre jobban odafigyelni arra, hogy milyen tusfürdőt, sampont, dezodort használok, hogy igyekszem odafigyelni a testi higiéniámra, amennyire csak lehet sőt, most már az is feltűnik, amikor a kelleténél szárazabb, vagy zsírosabb a bőröm.

Annyira kezdek fejlődni az ilyenekben, hogy a múltkor úgy döntöttem, hogy a kezembe veszem a dolgokat és meglepem a páromat egy új arckrémmel, amiért én gyakran használok az övéből.
Ez nem volt egy könnyű dolog, hiszen az arckrémek hada végeláthatatlan a boltok polcain. Így amellett döntöttem, hogy fogom magam, becsücsülök a számítógép elé és ott vágok bele a keresgélésbe. Egészen kevés idő után rá is bukkantam a számomra legmegfelelőbbnek bizonyuló oldalra és azon belül is a tökéletes arckrémre. Ez most így nagyon furcsán hangozhat, de valóban ez volt az, amit kerestem. Tudom, hogy sokan azt gondoljátok, hogy még közel sem jártam végig az egész palettát, de hadd mondjam el azokat a szempontokat, amelyek segítségével keresek.
Mint említettem, az első és fő szempont, az a természetesség és tartósítószer mentesség. Ez a krém egy könnyen eloszlatható és könnyen felszívódó, se nem túl száraz, se nem túl zsíros krém, mely növényi olajakban található természetes vitaminokban bővelkedik, valamint telítetlen zsírsavakat magas százalékban tartalmaz. Arról nem is beszélve, hogy mostanában nagyon divatos shea vaj az egyik fő alkotóeleme. A következő szempont, az ár-érték arány. A termék ára nagyjából megegyezik a bármilyen más arckrémek árával, amelyeket a boltokban lehet kapni, de azokért meg kell küzdenem a hatalmas embersereggel, amelyek egy-egy ilyen boltban övezik az embert. De ezt a krémet viszont otthonról, a számítógépemről kényelmesen házhoz tudtam rendelni és ingyen kiszállítják. Lehet, hogy van pár nap várakozási idő, de ez nekem nem oszt, nem szoroz. Ráadásul, ha két terméket rendelek, a másodikat 50% kedvezménnyel kapom meg, ezért végképp nagyon jutányos a történet.
Így minden habozás nélkül azonnal rendeltem tőlük és viszonylag hamar meg is érkezett. Ami pedig a páromat illeti, nagyon meg volt lepődve és egyszerre hatódva, hogy ilyen önállóan ilyen kedvességgel álltam elő. Azóta pedig ez a krém lett a kedvenc arckréme és előszeretettel használja. Én pedig továbbra is áhítattal hallgatom a gyönyörű hangját, akárhányszor lehetőségem nyílik rá.