Megunt gitár újra cserélése egy apróhirdetési oldal segítségével

Tudjátok, hogy mindenem a zene, de talán még ennél is jobban szeretem a jól szóló, szép és különleges hangszereket. Már egy egész kis gyűjteményem van belőlük, a legtöbb a hálószoba meg a nappali falát ékesíti, de van, ami már csak a szekrényben fér el.  Éppen ezért merült fel az bennem, hogy a régi, unalmasabb darabokat akár el is adhatnám, így nem foglalják a helyet. Biztosan nem akartam kidobni őket, de a szekrényben sem porosodhatnak tovább.

Erre a haverom mondott egy tök jó tippet, szerinte fel kéne raknom őket egy apróhirdetési oldalra. Ő is adta el már így a szaxofonját, és egész jó árat kapott érte. Nekem is megtetszett ez az ötlet, és a haverom  azt is mondta, hogy a legjobb az egészben, hogy itt az eladóknak is az aprohirdetésingyen van, tiszta haszon!

Fel is néztem az oldalra, és nagyon szimpatikus volt, hogy könnyen kezelhető, és külön lehet az egyes kategóriákban is keresni és eladni. Pár perc alatt megvoltam a regisztrációval, és már fenn is volt az egyik gitárom.

Pár nap múlva már meg is keresett valaki, hogy érdekelné a dolog. Beszéltünk egy kicsit a hangszer állapotáról, pár nap múlva már el is jött hozzánk, és elvitte.

Kicsit fájt a szívem, hogy meg kellett válnom a gitártól, de örültem, hogy jó vevőt találtam rá, és ilyen könnyen megoldottam a dolgot. Szerintem a többi gitáromat is ezen az oldalon fogom eladni.