motortire.hu: a tökéletes motorgumi árakért!

Szoktál zenét hallgatni? Esetleg játszol valamilyen hangszeren vagy énekelsz?

Szerintem a zene a maga nemében kevésbé megosztó, mint mondjuk a sportok: sportolni közel sem szeret mindenki (hacsak a tévé előtti fociközvetítések kukorica melletti követését nem tekintjük annak), míg azért valamilyen zenét hallgatni a legtöbben igen. Persze itt is van egy elég nagy vízválasztó, márpedig az, hogy rengeteg stílusú zene van és ahány ember, annyi fajta ízlés is, természetesen. Én például világéletemben rajongtam a klasszikus zenékért, illetve a zenés színházi műfajokért – azt már ne kérdezze senki, honnan vannak ezek a preferenciák, mert őszintén szólva fogalmam sincs. Nem merem számon tartani, mennyi pénzt adtam már ki színházjegyekre, illetve utazásokra – szerintem jobb is így, legalábbis a lelkemnek biztosan, ha már a tárcámnak nem az. Egyébként azt még meg kell, hogy mondjam, hogy ezt sokan nem néznék ki belőlem – legalábbis az alapján, hogy a másik nagy szenvedélyeim közé nem mások tartoznak, mint a motorok…

Persze ahhoz, hogy az utakat motorommal is biztonsággal róhassam, mindig tökéletes minőségűnek kell lenniük a motorgumiknak is rajta – csakhogy mivel nem csupán erre költöm a pénzemet, a motorgumi árak is meghatározóak, amelyben viszont nagy segítséget nyújt a motortire.hu. Jó ideig sok problémám volt a megfelelő ár-érték arányban megvehető abroncsokkal, mert egyre inkább jellemzővé vált, hogy a szolgáltatók egyre gyatrább minőségeket árusítanak, egyre csak drágábban. Mióta viszont rátaláltam a motortire.hu-ra, szerencsére megszűnt ez a problémám: az áraik alapvetően is igencsak kedvezőnek bizonyultak, viszont szinte folyamatosan elérhető náluk legalább néhány olyan akció, amelyet érdemes figyelemmel követni és ha úgy adja a lehetőség, akkor ki is használni! Ilyenek például többek között az időről-időre feltűnő “páros akciók”: a feltüntetett motorgumi árak az esetek döntő többségében csupán egy abroncsra vonatkoznak, viszont a páros akciók esetén természetesen ez nincs így. Ilyenkor a feltüntetett motorgumi árak már két abroncsra vonatkoznak, tehát az egyébként is jellemzően “kellemes” árak akkor még “szebbek”!

A motortire.hu-tól egyébként nem csak a motorgumi árak miatt célszerű rendelni. Egyrészt: a szállítsuk és a fizetésük is nagyon rugalmas. Az átvétel történhet például háznál, futárszolgálat által kiszállítva: persze sokan aggódnak ilyen esetben, hogy lassú a futárnak való átadás is, de a motortire.hu esetén ettől egészen biztosan nem kell félni. A megrendeléseket nagyon hamar feldolgozzák, néha már fél napon belül is, és át is kerülhet a futárszolgálathoz, akik már szintén gyorsan, egy-két napon belül kiszállítják! De nem csak a futárszolgálat létezik, hanem élhetsz a személyes átvételi lehetőséggel is, ha az esetleg szimpatikusabb. Egyrészt gyorsabb és tény, hogy valamilyen szempontból biztosabb is: a másik szempont, ami miatt én szívesen élnék vele mindenki helyében, az pedig nem más, mint a szerelési lehetőség! A webshophoz tartozik műhely is, így előre egyeztetett időpontban átvéve a terméket akár az abroncsok cseréjét is könnyű szerrel el tudod intézni náluk a szakképzett embereknek köszönhetően. A termékekre jellemzően 12 havi garancia jár, de az elvégzett munkálatokat sem adják ki “biztosítás” nélkül: amennyiben betartásra kerülnek a használati javaslatok, úgy arra is fél évnyi garanciát vállalnak.

Az, hogy megismertem a motortire.hu oldalát, nem csak a motorgumi árakkal kapcsolatban jelentett nagy könnyebbséget, hanem sok más szempontból is. De én mindig a személyes tapasztalatomnak hiszek leginkább – győződj meg erről mielőbb te magad is!

motorgumi árak