Nyaralás tervezése, napelem szerelés

Lehet, hogy kicsit korán gondolkodom abban, hogy mi lesz majd jövő nyáron, de a barátnőm teljesen bezsongott rá, és átadta ezt nekem is. Hogy hogyan?

A nyaralás

A barátnőm azt csinálja, hogy még el se kezdődik az őszi időszak, éppen hogy csak túl vannak a nyáron, már azon gondolkodik, hogy hova is menjenek a következő évben. Te is ilyen vagy? Vagy jártok egyáltalán nyaralni? Mert azért valljuk be sokaknak nincs arra se lehetősége, se anyagi kerete arra, hogy ezen gondolkodjon.

Na a lényeg hogy elkezdi keresgélni az akciós utakat, hol mit kínálnak?. Persze az útiterv azért nagyjából megvan, hogy belföld, vagy külföld. Az utóbbi időben mondjuk ő is belföldön maradt. Már annyit hallgattam tőle, hogy milyen utazások vannak, és persze számos linket is küldött már hogy hova is menjünk, melyik miért jó. Ami a mi esetünket azért egy picit megnehezíti, hogy mi négyen vagyunk, míg ő csak a párjával van, így ketten utaznak.

A jövő évice-cream-cone-1579124_640

Persze soha nem egyszerű a döntés, és mindig vannak dolgok, amik megnehezítik a döntést. Nyaralni, pihenni mindenki szeret, csak sokszor választani kell, hogy elköltünk egy kisebb, vagy akár egy nagyobb összeget a pihenésre, vagy mondjuk befektetjük. Nehéz választani, hiszen mindegyik fontos egyformán. Az is hogy nyaraljunk, kipihenjük az egész éves hajtást, és együtt legyen a család, de az is, ha találunk egy megfelelő befektetést. Te találtál már ilyet magatoknak?

Na nálunk is felmerült most egy ilyen lehetőség, ami azért elgondolkodtatott bennünket. Hozzá kell tennem, soha nem voltunk még családdal külföldön, de mivel már nagyok a gyerekek, így a következő év terve lett volna ez. Hogy milyen lehetőség merült fel? A napelem szerelés. Az egyik ismerősünk ezzel foglalkozik, és ő vetette fel a lehetőséget, ami azért elgondolkodtató, és valljuk be egy cseppet fontosabb is, mint az hogy külföldre utazzunk.